Heeft u vragen?

Bel: +31 (0)79 36 25 666

Mijn aanvraag

 Densitron-tactile-haptic

 

Tactiele en haptische technologie voor displays

Densitron biedt tactiele en haptische technologie die prachtige mens-machine-interfacemogelijkheden bieden voor hun levendige high-definition displays. Hierdoor wordt een zeer responsieve gebruikerservaring gegarandeerd.

Naast een assortiment van krachtige kant-en-klare producten, kan Densitron ook volledig maatwerk realiseren, zodat een oplossing ontstaat die  die uniek is voor jouw toepassing.

Densitron biedt de volgende tactiele en haptische technologieën:

  • Integratie van drukknoppen, draaiknoppen en faders op het scherm met behulp van de gepatenteerde Tactila-technologie®.
  • Realisatie van haptische oplossingen die trillingen voor feedback creëren, trillingen die ingesteld en gelokaliseerd kunnen worden.
  • Aanvulling met andere tactiele technologieën zoals elektromechanische encoders met plug-and-play hardware- en softwareoplossingen.
  • Integratie van off-screen drukknoppen, draaiknoppen en faders, op basis van DensiSDK en Jogdial technologie.

Neem snel contact op voor de mogelijkheden voor uw toepassing!

Geplaatst in Keypads, Display & LED door Welkom2017! comdes
Lees meer...

Vitters jacht wint prijs

22-05-2023 15:15

 

Vitters jacht wint prijs

 

Wij feliciteren Vitters met het winnen van de prijs voor 'Zeiljacht van het jaar' tijdens de World Superyacht Awards in Istanbul. Ze hebben deze prijs gewonnen met hun laatst opgeleverde jacht SY Alea.

Wij mochten voor dit project de bedieningspanelen leveren. Deze panelen zijn gebasseerd op een membraanschakelaar met een speciale waterdichte constructie en verlichte toetsen.
Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw toepassing? Kijk dan op de membraanschakelaars productpagina voor meer informatie en neem contact op met onze productspecialisten.

 

     

 


Ter illustratie. Het bovenstaande paneel wordt gebruikt op een ander jacht.

Geplaatst in Keypads, Display & LED door Welkom2017! comdes
Lees meer...