Heeft u vragen?

Bel: +31 (0)79 36 25 666

Mijn aanvraag

LTP

LTP (La Tolerie Plastique) is onze Franse partner voor de productie van kunststof behuizingen op maat, zonder dat daar een matrijs of mal aan te pas komt. De oprichter van LTP was in de jaren tachtig de grondlegger van deze technologie.

De behuizingen, omkastingen en frontapnelen worden samengesteld uit kunststof plaatmateriaal. Door frezen, zetten en buigen kunnen de vormdelen worden gemaakt waarmee uiteindelijk het product wordt samengesteld. Deze techniek leent zich uitstekend voor maatwerkoplossingen in kleine tot middelgrote series.

Doordat er geen mal of matrijs benodigd is zijn de initiële kosten laag. En zijn er tussen productieseries wijzigingen nodig, dan kunnen deze probleemloos worden doorgevoerd.

De techniek biedt veel vormvrijheid. Ook alle nabewerkingen, zoals lakken en zeefdruk of digitale druk, worden bij LTP in eigen huis gerealiseerd.

LTP biedt twee mogelijkheden: DesignCase en ElectroniCase:

ElectroniCase werkt met een website: op deze site kunt u zelf, op basis van een groot aantal voorbeelden, uw behuizing definiëren. Daarna  ontvangt u direct een offerte.

Bij DesignCase is er vaak sprake van complexere behuizingen met andere wensen en eisen, waar een basismodel zich minder voor leent. Voor deze oplossingen zitten onze ontwerpers graag bij u aan tafel.

Comdes werkt al decennialang samen met LTP. De ontwerpen worden bij Comdes gerealiseerd, waar nodig in nauwe samenspraak met de engineers van LTP. En door de jarenlange uitstekende samenwerking kunt u rekenen op een betrouwbaar productie- en leveringstraject. 

Ga hier naar de website van de producent

Logo van LTP - producent van kunststof behuziingen op maat