Heeft u vragen?

Bel: +31 (0)79 36 25 666

Mijn aanvraag

Transformatoren

Bent u op zoek naar transformatoren voor uw elektronica? Bij Comdes bieden we hoge kwaliteite met de merken Comelit en Marschner voor verschillende type transformators (kortweg trafo's). De producten van Comelit en Marschner zijn veelal gecertificeerd door 's werelds belangrijkste goedkeuringsinstanties, of worden op basis van die eisen geproduceerd.

Wat zijn transformatoren?

Transformatoren zorgen voor het voeden van elektronische of elektrotechnische systemen en apparatuur met de juiste spanning. In de basis is een transformator bedoelt om de spanning naar het gewenst niveau te converteren, daarbij kan een transformator de spanning verlagen of juist verhogen.Transformatoren kunnen ook worden gebruikt om stroomkringen elektrisch van elkaar te isoleren (galvanische scheiding). Dit is nuttig om elektrische veiligheid te waarborgen en om verschillende delen van een circuit van elkaar te scheiden.

Uit wat voor transformatoren kan ik kiezen?

Comdes biedt mogelijkhen voor ingegoten printtransformatoren, voor (half-)open transformatoren (ook wel chassistrafo's) en ringkerntransformatoren. Hieronder ziet u  een aantal producten die wij u aanbieden van het merk Comelit. Naast standaardtransformatoren biedt Comdes met trafo's uiteraard ook maatwerkoplossingen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor een passende transformator voor uw elektronica.

Andere power producten

Naast transformatoren biedt Comdes ook mogelijkheden voor bijv, chokes (o.a. common mode),  spoelen, PFC en flyback transformatoren. Kijk onder voor meer informatie.