Heeft u vragen?

Bel: +31 (0)79 36 25 666

Mijn aanvraag

< Terug naar het overzicht

Provertha M8/M12

Bij de circulaire connectoren van Provertha staan ​​de betrouwbare signaal- en dataoverdracht voorop. Om dat te bereiken gebruiken ze alleen beproefde technologieën zoals krimptechnologie en geteste oplossingen voor een veilige 360°-afscherming.

De M12 Universal serie is geschikt voor toepassingen met verschillende kabeldiameters die met slechts één connector betrouwbaar moeten worden afgedekt. De volledig afgeschermde, gegoten behuizing en een speciaal afdichtingsinzetstuk met een gemakkelijk te hanteren schildcontactsysteem garanderen een hoge betrouwbaarheid van de gegevens- en signaaloverdracht.

Afgeschermde M12 connectoren met B, D of A codering worden gekenmerkt door een betrouwbare 360° afgeschermde oplossing, krimpflens en compacte buitenafmetingen. Ook in extreem ruwe industriële omgevingen zorgen deze kwaliteitsproducten voor een veilige signaaloverdracht.

De M12 Special is speciaal ontwikkeld voor geleiders met een onbuigzame binnenisolatie. Het speciale ontwerp maakt een eenvoudige aansluiting van de kabelafscherming mogelijk. De volledig afgeschermde, gegoten behuizing en de betrouwbare kabeltrekontlasting met een krimphuls/krimpflenssysteem, die ook geschikt is voor verhoogde belastingen, garanderen een veilige toepassing - zelfs in extreem ruwe omgevingen. Deze eigenschappen maken de connectoren geschikt voor toepassingen waar hoogwaardige en functionele componenten nodig zijn. De veilige afscherming die contact maakt met een 360° EMI/RFI-afscherming, een torsie- en trillingsbestendige trekontlasting en het compacte ontwerp kwalificeren Provertha connectoren voor toepassingen met extreem hoge eisen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Offerte voor meerdere aantallen? Vul meerdere aantallen in.

* Verplichte velden