logo van ept

 

Comdes is een samenwerking gestart met de Duitse producent ept connectors. 'ept' staat voor 'electronic precision technology', en dat uit zich in een .uitgebreide productlijn van connectoren voor de industrie, communicatie en automotive.

 

Familiebedrijf en wereldwijd actief

Als kwaliteitsaanbieder gevestigd in Duitsland biedt ept haar klanten wereldwijd geavanceerde producten. Als onafhankelijk familiebedrijf heeft ept de flexibiliteit om snel te kunnen reageren op uw huidige en toekomstige wensen.

U profiteert van uitgebreide ervaring

Bijna 50 jaar ervaring heeft ept geleerd hoe zeer hun klanten waarde hechten aan de mogelijkheid om complete oplossingen uit één hand te bieden. Daarom breidt ept haar portfolio van connectoren voortdurend uit. Ook profiteert u van de ervaring op het gebied van industriële elektronica, telecom/datacom en automotive elektronica.

ept overzicht producten

 

 

 

 

Vakgebieden

 

Industriële en communicatieconnectoren

 

De connectoren van ept worden over de hele wereld gebruikt voor een verscheidenheid aan veeleisende toepassingen, zoals gegevensverwerking en communicatie, besturings- en meettechnologie, voertuigconstructie, transport, militaire technologie, luchtvaart en zelfs ruimtevaart. De kerncompetenties van ept liggen in  het ontwikkelen en produceren van connectoren die gebaseerd zijn op press-fit- en soldeertechnologie, evenals machines voor verwerking en gereedschappen voor press-fit-technologie. Dankzij de innovatieve ideeën voor producten en de eersteklas productietechnieken kan ept u complete en uitgebreide oplossingen uit één hand bieden  voor al uw behoeften op het gebied van connectoren en verwerkingstechnologie.

 

Automotive

 

ept is gevestigd in Peiting, Duitsland, en ontwikkelt op maat gemaakte automotive-oplossingen die op meerdere locaties worden geproduceerd (Peiting, Augsburg, Tsjechië). ept is ook van plan om in de nabije toekomst te beginnen met productie in China. Daarnaast heeft ept sinds 2008 een fabriek in Chester, Virginia (USA).

ept's benadering van het verbinden van printplaten is voornamelijk gericht op press-fit-technologie met behulp van de Tcom-perszone®, een oplossing die is ontwikkeld en met succes geïmplementeerd door ept. De oplossing is al jaren goedgekeurd in de auto-industrie en heeft zijn waarde bewezen in een reeks toepassingen.

 

Uitgebreide productinformatie van ept zal snel op onze site zichtbaar zijn. Nu al meer informatie? Kijk dan op  Home (ept-connectors.com).