Heeft u vragen?

Bel: +31 (0)79 36 25 666

Mijn aanvraag

< Terug naar het overzicht

Nicomatic DLMM (2,0 mm)

DLMM-connectoren leveren lichtgewicht Micro-D MIL 83513-type oplossingen in toepassingen waar beperkt gewicht en ruimte belangrijk zijn. De gemetalliseerde composiet schaal vermindert het gewicht van de connector met 50% in vergelijking met metalen connectoren.

De serie biedt superieure EMI-beschermingsprestaties dankzij het metallisatieproces en coating. Voor zwaardere omgevingen kan men een aangepaste mono-block backshell gebruiken om meer robuustheid en afscherming op kabelverbindingen te garanderen.

De connector is beschikbaar met 2 rijen van 4 tot 32 pinnen. Om uw ontwerp eenvoudiger te maken, biedt het DLMM-assortiment gemengde en modulaire arrangementen met betrekking tot contactlay-out (signaal, voeding, coax), afsluiting (via, SMT, kabels) en bevestigingshardware, zowel voor PCB- als paneelgebruik.

Het DLMM-assortiment is goed aangepast aan vlieg- en grondtoepassingen in de civiele en defensiesector die miniaturisatie, EMI-RFI-bescherming en gewichtsbesparing nodig hebben. Populaire eerste projecten zijn onder meer UAV's, robotica en nieuwe technologieën, ruimtesatellieten en radars.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Offerte voor meerdere aantallen? Vul meerdere aantallen in.

* Verplichte velden