Heeft u vragen?

Bel: +31 (0)79 36 25 666

Mijn aanvraag

< Terug naar het overzicht

LTP ElectroniCase

ElectroniCase: razendsnel online een maatwerkbehuizing creëren

Comdes biedt met ElectroniCase van onze producent LTP een bijzondere mogelijkheid om voor kleine en middelgrote series volledige klantspecifieke kunststof behuizingen en onderdelen te realiseren. De producten worden uit kunststof plaatmateriaal samengesteld: anders dan bijvoorbeeld bij spuitgieten en vacuümvormen komt er geen matrijs aan te pas, dus de aanloopkosten zijn beperkt.

Het bijzondere van ElectroniCase: u kunt aan de hand van een groot aantal ontwerpconcepten zelf online uw maatwerkbehuizing creëren en direct een offerte ontvangen. Uiteraard kunnen de specialisten van Comdes u tot in alle details adviseren.

De onderdelen van de behuizing worden geproduceerd met de technieken zagen, frezen en omzetten/vouwen. Vervolgens wordt het eindproduct samengesteld met bijvoorbeeld klikverbindingen en kunnen accessoires worden aangebracht, zoals montagebussen voor printplaten. Er zijn een aantal standaard materiaalkleuren beschikbaar, maar LTP kan uw behuizing ook met diverse siercoatings afwerken. Tenslotte heeft LTP in eigen huis mogelijkheden voor het aanbrengen van een EMC-coating en een zeefdruk.

Prototype is gelijk aan het serieproduct, dus volledig te testen

Op het moment dat het ontwerp is uitgekristalliseerd, wordt een CAD/CAM-tekeningset vervaardigd ten behoeve van de productie van een prototype. Dit prototype heeft exact dezelfde specificaties als het eindproduct. Aan de hand van dit prototype kan de passing gecontroleerd worden en kan beoordeeld worden of het product daadwerkelijk voldoet aan al uw wensen qua vormgeving en functionaliteit.

Flexibiliteit bij modificaties

Eventueel noodzakelijke of wenselijke aanpassingen kunnen voor en tussen te produceren series doorgevoerd worden, zonder hoge modificatiekosten. Het productieproces van ElectroniCase verloopt in meerdere stappen. Alle onderdelen van een behuizing worden allereerst afzonderlijk geproduceerd, veelal via CNC-gestuurde machines. Montage en finishing van de behuizing geschieden handmatig.

Op basis van dezelfde technologie bieden wij ook Design-Case van LTP: met Design-Case kunnen de ontwikkelaars van Comdes een compleet klantspecifiek ontwerp maken, geheel gebaseerd op uw wensen en met een grote vormvrijheid.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw product te bespreken!

Beschikbaarheid: Op voorraad

Offerte voor meerdere aantallen? Vul meerdere aantallen in.

* Verplichte velden