Heeft u vragen?

Bel: +31 (0)79 36 25 666

Mijn aanvraag

< Terug naar het overzicht

Capacitieve toetsenborden

Met de capacitieve toetsenborden van Battocchio en de Algra Group biedt Comdes een fraaie oplossing voor bedieningspanelen met schitterende graphics, functionaliteit en backlightmogelijkheden.

De capacitieve toetsenborden worden gemaakt door een capacitieve sensorlaag aan te brengen achter een overlay. Deze overlay kan uit diverse materialen worden gemaakt: veelvoorkomend zijn glas en transparante kunststoffen, maar ook bijvoorbeeld hout en zelfs metaal zijn mogelijk. 

battacchio

Functionaliteit: in de capacitieve sensorlaag kunnen druktoetsen, maar ook sliders of multi-touch zones worden voorzien. Ook zijn benaderingsschakelaars mogelijk, waardoor bijvoorbeeld bij het naderen van het toetsenbord de relevante bedieningszones oplichten. Capacitieve toetsenborden zijn tegenwoordig ook met handschoenen te bedienen en in vochtige omgevingen toepasbaar. Wel zijn dan specifieke ontwerpoplossingen noodzakelijk.

Bedrukking: de transparante overlays worden met behulp van zeefdruk van de gewenste opdruk en kleuren voorzien. Maar deze graphic overlay kan ook met digitale technieken full colour bedrukt worden. Night-design / dead front is uiteraard mogelijk.

 

battacchio

In beginsel levert Comdes de overlay met de capacitieve sensorlaag. Desgewenst kunnen we ook totaaloplossingen bieden met achterliggende PCB's en zelfs de behuizing.

Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie!

 

Beschikbaarheid: Op voorraad

Offerte voor meerdere aantallen? Vul meerdere aantallen in.

* Verplichte velden