Heeft u vragen?

Bel: +31 (0)79 36 25 666

Mijn aanvraag

< Terug naar het overzicht

LTP DesignCase

Comdes biedt met Design-Case van onze producent LTP een bijzondere mogelijkheid om ook voor kleine en middelgrote series volledig klantspecifieke kunststof behuizingen en onderdelen te realiseren. De producten worden uit kunststof plaatmateriaal samengesteld. Er komt er geen matrijs aan te pas, dus de aanloopkosten zijn beperkt. De vormvrijheid is groot en het ontwerp kan volledig worden aangepast aan de gewenste uitstraling en functionaliteit.

Een flexibele oplossing
Door ons ontwikkelings- en productieproces kan uw model eenvoudig en zonder extra kosten optimaal aangepast worden. U verandert de specificaties, en wij passen de behuizing aan!

Prototype is gelijk aan het serieproduct, dus volledig te testen
Of u nu één enkel exemplaar of duizenden afneemt, uw bestelling maakt hetzelfde proces door en krijgt dezelfde aandacht (houdt echter wel rekening met extra levertijd)

Geen hoge initiële kosten
Voor de productie gebruiken wij geen mallen of speciaal gereedschap; zonder deze extra kosten is dit een goede gelegenheid om eenvoudig en zonder verplichtingen uw oplossingen en markten af te tasten

Volledige ontwerpondersteuning van Comdes
Onze productspecialisten bieden volledige ontwerpondersteuning in het ontwikkelingstraject van uw product: dat begint al bij vormstudie en conceptontwerp, maar evenzo worden de maattekeningen bij Comdes in eigen huis geproduceerd. Uiteraard kunnen wij uitgaan van uw eigen ontwerp en op basis daarvan een vertaalslag maken naar de LTP-techniek, maar ook kunnen we aan de hand van uw wensen een conceptontwerp genereren.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Offerte voor meerdere aantallen? Vul meerdere aantallen in.

* Verplichte velden