Heeft u vragen?

Bel: +31 (0)79 36 25 666

Mijn aanvraag

LTP

ltp

 

LTP CASE is in 1985 opgericht met één doel: om maatwerk in design en technische oplossingen te bieden voor kleine tot medium productie oplages. Met een jaarlijkse behoefte aan 1-10 000 stuks, komen productie methodes voor grotere series (zoals spuitgieten) niet in aanmerking. Ook is het mogelijk dat de standaard kunststof behuizingen niet aan de wensen voldoen.

 

Het door ons ontwikkelde integrale proces, van behuizing ontwerp tot productie, is snel, flexibel en voordelig omdat er qua machines of matrijzen geen investeringskosten zijn. Ook is er geen minimum aan order aantallen of nabewerking aan standaard ingekochte behuizingen.

 

Met meer dan 30 jaar aan ervaring biedt LTP de ontwikkeling van een compleet aanbod aan maatwerk behuizingen : Voorpanelen en racks, schuine behuizingen, multifunctionele behuizingen, tafelbehuizingen, behuizingen met deur, behuizingen met batterij compartiment, muurboxen, Raspberry behuizingen, portable of handheld behuizingen, behuizing boxen en instrument behuizingen.

 

Sinds de oprichting heeft LTP CASE meer dan 10 000 unieke en verschillende maatwerk projecten ontwikkeld en geproduceerd. In Europa zijn er partners in Duitsland, Engeland, Zweden, Nederland, Italie, Spanje, Tsjechie, en Rusland aangesloten.

 

Van de simpelste oplossing tot de meest gecompliceerde producten is LTP CASE de partner van verscheidene bedrijven in de gezondheid, beauty, service, micro-elektronica en industrie sector.

 

Maatwerk behuizingen van LTP zijn ontworpen voor het verfraaien, beschermen en bedekken van analyse, bediening, print of RFID apparaten. Ook IoT (Internet of Things) bestemmingen zijn een optie.

Met de op maat gemaakte oplossingen van LTP CASE worden de sales van bedrijven bevorderd:

  • ·         Het design is aangepast op de doelgroep
  • ·         Snelle design- en productietijden 
  • ·         Flexibiliteit: Aanpassingen tussen productie cycli mogelijk
  • ·         Zeer lage start investering: matrijs vrije productie

Voor meer informatie:

• Een toegewijd team sinds 1985: https://www.ltp-case.nl/46_team

• Behuizing gallerij: https://www.ltp-case.nl/gallerij