Heeft u vragen?

Bel: +31 (0)79 36 25 666

Mijn aanvraag

< Terug naar het overzicht

Frontfolies

Frontfolies worden in tal van producten als bedieningselement ingezet. In samenwerking met het LC Elektronik, Joesmen en Battocchio biedt Comdes het volledig spectrum: van decoratieve folies, tot folies voor microswitches (kortewegschakelaars) en complete membraanschakelaars.

De hoogwaardige producten kenmerken zich door een scala van uitvoeringen: speciale toetsvormen, reliëf, EMC-voorzieningen etc. En uiteraard uitgebreide grafische mogelijkheden. LC Elektronik onderscheidt zich door een scherpe prijsstelling en bescheiden aanloopkosten.

De producten worden uit meerdere lagen opgebouwd. De zichtzijde ('graphic overlay') bestaat altijd uit een transparante laag die aan de achterzijde bedrukt waardoor er een zeer slijtvast geheel ontstaat: als basismateriaal voor deze laag wordt, afhankelijk van de toepassing en de gewenste uitvoering, een folie van polycarbonaat of polyester gebruikt. De onderste laag is in de regel zelfklevend.

Onze productspecialisten bieden volledige ontwerpondersteuning in het ontwikkelingstraject van uw product: van grafisch conceptontwerp tot de technische uitwerking. Voor een offerteaanvraag kunt u gebruik maken van onderstaand aanvraagformulier.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Offerte voor meerdere aantallen? Vul meerdere aantallen in.

* Verplichte velden