Heeft u vragen?

Bel: +31 (0)79 36 25 666

Mijn aanvraag

< Terug naar het overzicht

Fixtest batterijcontacten

De battery probes van Fixtest zijn compact gebouwde veerbelaste contacten, die normaal gesproken niet worden gebruikt voor testdoeleinden. Ze worden gebruikt om snelle en gemakkelijk losneembare verbindingen mogelijk te maken.

Veel afneembare verbindingen worden gemaakt door pluggen. Dit is in veel gevallen zinvol, maar niet in alle. Als het gaat om eenvoud en snelheid, hebben verbindingen gemaakt met veerbelaste contacten een voordeel. Stekkerverbindingen hebben vaak een extra stap nodig om de stekker te plaatsen, wat ook een zekere precisie vereist. Bovendien ontstaan ​​door het verwijderen van de stekkers verwijderkrachten op de stekker en de bijbehorende stopcontacten.

Veerbelaste verbindingen worden automatisch gesloten door de apparaten te plaatsen of een onderdeel te vervangen zonder extra stappen. Omgekeerd in het geval van het losmaken van de componenten: gewoon wegnemen.

Of u nu een apparaat in of uit een laadstation plaatst of kiest, een lens op uw DSLR verwisselt of een ander gereedschap op de arm van uw industriële robot monteert, met veerbelaste sondes kunt u deze snel, gemakkelijk en betrouwbaar aansluiten.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Offerte voor meerdere aantallen? Vul meerdere aantallen in.

* Verplichte velden