Heeft u vragen?

Bel: +31 (0)79 36 25 666

Mijn aanvraag

< Terug naar het overzicht

Comelit ringkerntransformatoren

Laagfrequente (50/60Hz) transformatoren vormen het grootste en meest complete assortiment Comelit-producten.

Het omvat laminaat- en ringkernoplossingen, ingekapseld en niet, voor PCB-assemblage, paneelassemblage, uitgangen met kabels en met bijna oneindige mogelijkheden voor maatwerk, altijd met inachtneming van de veiligheidsnormen voor transformatoren.

Dankzij een geconsolideerde ervaring in het ontwerpen en creëren van oplossingen die gericht zijn op het optimaliseren van de productiecyclus en productieprocessen van onze klanten, kan Comelit gebruik maken van een breed scala aan spoelvormen, behuizingen en op maat gemaakte bevestigingssystemen in voortdurende en constante evolutie.

De steeds grotere aandacht voor de bescherming van het milieu en voor energiebesparing heeft geleid tot de creatie van een reeks producten met een laag stand-byvermogen die deel uitmaken van de familie van ingekapselde laminaattransformatoren.

Comelit produceert een breed scala aan producten die zijn gecertificeerd door 's werelds belangrijkste goedkeuringsinstanties en biedt haar klanten advies en ondersteuning bij het goedkeuringsproces, of biedt de service om namens haar klanten rechtstreeks de goedkeuring van producten te verkrijgen .

Beschikbaarheid: Op voorraad

Offerte voor meerdere aantallen? Vul meerdere aantallen in.

* Verplichte velden