Heeft u vragen?

Bel: +31 (0)79 36 25 666

Mijn aanvraag

< Terug naar het overzicht

Comelit PFC-chokes

Comelit heeft dit productassortiment ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de eisen van de norm EN61000-3-2 met betrekking tot stroomharmonischen op het net en de specificaties voor stroom- en mechanische afmetingen van hun eigen klanten.

Op maat gemaakte spoelvormen en behuizingen zijn ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke vereisten voor bevestiging en om de noodzaak voor extra montage te minimaliseren.

Om de nauwkeurigheid van de toleranties te vergroten, is een ideale tussenruimte van de kern ontworpen en worden lastechnieken gebruikt die de constantheid en herhaalbaarheid van het productieproces garanderen.

Comelit staat altijd klaar om aan elk verzoek te voldoen en om een ​​hoge kwaliteitsstandaard te garanderen, om een ​​breed scala aan materialen te selecteren en te gebruiken, zowel voor kunststoffen (thermische klasse B, F e H) als voor magnetische materialen.

Bij de productie van op ferriet gebaseerde producten gebruikt Comelit specifieke wikkeltechnieken om ongewenste capacitieve effecten te verminderen. De productie van PFC (Power Factor Correction) smoorspoelen is opgesplitst in:
- Producten die werken op 50/60 Hz gemaakt van gelamineerde stalen kernen (passieve oplossing), de afmetingen van het bereik gaan van EI-30 tot EI-P120
- Producten die op hoge frequentie werken met op ferriet gebaseerde kernen (actief), in elke vorm of grootte ringkern, EE, PQ, RM, ETD, enz...

Beschikbaarheid: Op voorraad

Offerte voor meerdere aantallen? Vul meerdere aantallen in.

* Verplichte velden